We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

My Cart
16,00 
O NAMA
RASADNIK ŽIŽEK
- Obiteljski rasadnik registriran je 1991 godine -
 

Sa vlastitim iskustvom i znanjem posvetili smo se rasadničarstvu i to proizvodnji voćnih sadnica te loznih cijepova.

U proizvodnji primjenjujemo suvremenu svijetsku tehnologiju. Proizvodimo sve vrste voćnih sadnica, širokog asortimana, za sadnju na okućnicama i plantažnim nasadima.

Također proizvodimo sadnice cijepljenih oraha, koji prorode za dvije do tri godine nakon sadnje, a otporne su na mrazeve. Od loznih cijepova proizvodimo široki asortiman bijelih i crnih vinskih sorata, te sorte stolnog grožđa.

Našim klijentima stojimo na raspolaganju sa stručnim savjetima. U svaki naš proizvod, ugrađena je ljubav do tog posla i duboko poštovanje do naših dosadašnjih i budućih kupaca.

IVAN ŽIŽEK
- osnivač rasadnika -
Ivan Žižek, rođen 18.07.1960 u Čakovcu. Rodom je iz Štrigove, Banfi 187 (Pritriga), a živi i radi u Svetoj Mariji (Međimurje), Trg bana Jelačića 11. Potječe iz obitelji gdje  se  njeguje višegeneracijska tradicija   u  voćarstvu, vinogradarstvu i vinarstvu.

Osnovnu školu je završio u Štrigovi, a Tehničku poljoprivrednu školu (voćarsko-vinogradarsko- vinarski smjer) u Mariboru 1979. Višu agronomsku školu (voćarsko-vinogradarsko-vinarski smjer) u Mariboru 1987. Diplomirao na Agronomskom fakultetu u Zagrebu (voćarsko-vinogradarsko-vinarski smjer) 2005. Obranio znanstveni magisterij na Univerzi u Mariboru “Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede” 2014. Od 1982. godine radi u rasadničarstvu u proizvodnji voćnih sadnica i loznih cijepova. Njegovo osobito zanimanje je proizvodnja sadnica cijepljenog oraha.